8.10.2007

 

Maanantai. Mie vihaan maanantaita. Onneks ei ollu kouluu vaan koko päivä oli pelkkää elpailua. Käytiin syöpöttelemässä pari kertaa ja taijettiin kattoo myös elokuvii. Välissä ihan jees ku ei tee mittään. Saa vaan olla. Vaikka onki vieraassa maassa ja kaupungissa, niin ei sitä silti tarvi koko ajan olla menossa johonki. Eihän sitä kenenkään terveys kestä. Varsinki ku ottaa huomioon et mimmosia noi meidänki reissut on ollu. Mut tosiaan ei tehty mitään vaan levytettiin oikein antaumuksella…

 

9.10.2007

 

Sammaa paskaa mut eri pussisa. Huomenna alkaa sit taas koulu ja me joudutaan taas vääntää sitä kiinan kaunista kieltä. Ei oo muuten valkoihosten hommaa. Mutta näillä taas mennään mitä on saatu.

 

10.10.2007

 

PPPIIRIRIIRIRIIRRR!!!!! Noin soi meikän herätys kello aamulla klo.7.00 Eikö kuulostakki ihanalta. Ei todellakaan. Aamuäivä meillä on kiinankieltä ja iltapäivä kulttuurii. Ihan mukavia aineita mut tänään väsy oli jotain sanoin kuvaamatonta ja tiesin et päivästä tullee vaikee. Eihän siinä muuta ku aamutoimet tehtyäni menin Hantin kämpille. Siinä jauhettiin aamun uutiset ja sit kouluun. Koulu päivä meni hyvin ja meillä oli kiinankielessä sijainen ku ope oli jossain muualla. Sijainen oli ok ja se kyllä käytti ääntä hyvin. No päivä meni äkkiä ja sit kotiin makoileen. Siis näin tylsää täällä välissä on. Päätettiin sit Hantin ja Peten kans et nyt jotain sutinaa ja lähettiin keskustaan syömään. Otettiin netistä semmosen texmex paikan osote ja mittarilla sinne. Kaikki meni jo hyvin mut taksi oliki kohta ihan hukassa. Ei auttanu ku hypätä taksista ulos ja ottaa toinen. Me oltiin koko ajan oikeella tiellä mut taksit ei tienny et missä se rafla on. Taas taksista ulos ja ite ettiin se.

 

Löydettiin se paikka pikku ettimisen jälkeen ja se oli kyllä sairaan hieno. Väkeä ei ollu kauheesti mut eihän se meitä haittaa. Parempi vaan. Mentiin sisään ja vetastiin kunnon sapuskat. Oli muuten niin kallista ruokaa et alko ihan itkettään. Munki ruoka+kokis tuli maksaan 12e. Eli täälläpäin tosi kallista. No sit mentiin pihale ja otettiin siinä terassilla piusat. neki oli ihan suomen hinnoissa. Ei huoh… Väkeä alko lappaa enenmmän ku siellä on joka keskiviikko naisten ilta. Naiset saa niinku kaikkee halvemmalla ja se houkuttelee miehii. Paikassa ei ollu oikein muita ku länkkäreitä joten jatkettiin matkaa. Lähettiin talsiin sitä katuu toiseen suuntaan ja siellä oli baareja ihan sairaana. Kävästiin katteleen paria ja ne oli ihan länkkäreitä täynnä ja länkkäri hinnatki. Oltiin siis turisti rysä kadulla. Kuitenki päätettiin vielä yhet käyä ottamassa ja jatkettiin ettimistä. Siinä huomattiin että ei saatana täälläkö ne kaikki Shanghain huorat majailee. Tarjouksi sateli ihan hyvin mut eihän meitä kiinnostanu muu ku et mistä seuraava piusa. Mentiin sit irkku bubiin ja siellä oli niin törkeet hinnat et tultiin taas koijatuksi. Ei auttanu ku kiltisti maksaa. Saatiin sit siinä ne imastuu ja otettiin taksi takas kotia. Hantti istu eessä ja me Peten kans pelattiin semmosta hiiri peliä kosketusnäytöllä. Huuettiin välissä Hantille et sanoo kuskille et ajaa tarkemmin ku meilä peli kusi sen takii ku se kaasutteli ja kiemurteli. Hantti tokas et tää ajaa ihan päin persettä. Ku päästiin moottoritielle niin Hantti hokas et kuski nukahtaa rattiin. Kauhee möykkä päälle ja kaikki huus et halutaan helevettiin taksista. No eihän se moottori tiellä onnistu. PRKL!!!!! Kuski käänty seuraavasta sit oikeella ja hokastiin et oltiin kotikadulla. Onneks! Auto seis!!!! Äkkiä pihalle ja meneen. Kuski vielä sammutti autonsa poikittain tielle. Oli aika riipaseva kokemus mut kaikesta selvittii säikähyksellä. Ilta meni sit levytellessä ja leffaa katellessa. Aamulla ei onneks oo ku vasta puol kaheks kouluun. Leetiä.