17.9.2007

 

No huonosti nukutun yön jälkeen aamulla haettiin hantin kans leipää ja keksejä kaupasta ja alettiin aamu palalle. Syöpästiin ja sit pihalle hengaileen. No päätettiin sit porukassa lähtee Sientific museumiin eli semmoselle piraatti torille. Mentiin metrolla mikä oli ihan hillitön kokemus. vittu voiko maailmassa olla niin vitun paljon ihmisiä. metro oli tosi halpa n.0,3 e reissu. No perille päästiin ja eiku shoppaileen t-paitoja ja sellasta. No eka muijahan kusetti mua ja ostin siltä lipiksen ihan hullun kalliilla. tästä viisastuneena sit en antanu enää ittee jymäyttää. Kävästiin syömässä Japanilaisessa ja tuli maksaan jotain 3e koko ateria ja juoma. eli aika halpaa.No shoppailu jatku ja mukaan tarttu vielä t-paita ja 2 kengät. Ja matka tavaroita ei vieläkään ole tullu joten ihan perseestä. No illaalla käytiin hantin kans vielä parturissa ja vetäsin mustan mulletin. Oli aika härski veto mut mit sitten. Nyt pitäs laitttaa pötkölleen ku aamulla on 9 kouluun.

 

18.9.2007

 

Joo eli heerätys ja kouluun. Mentiin luokkaan ja se oli ihan niinku meillä alaasteella. Puiset pulpetit ja välitunti kello soi. Ope oli 25 vuotias kinkki muija. Oikein mukava ja opiskelu voitiin alottaa. Vittu se ääntäminen otti hermoon ja se ei onnistunu keltään. Np mut koulua ei onneks ollu ku kaks tuntii ja sit alko lepi. No me Hantin kans tykitettiin kämpsälle ja sit muitten poikien kans lähettiin ettiin semmosta ostos keskusta missä on 5 kerrosta pelkkää elektroniikkaa. No Se oli aika iso ja siellä oli ihan kaikkee mitä ihminen on keksiny. Kuitenkaan pienellä tinkauksella en saanu ipodia sopivaan hintaan niin päätin antaa asian olla. No siirryttiin seuraavaan ostoskeskukseen ja taas alko tinkaaminen. Siellä oli silmälasi liikkeitä todella paljon ja oli myös paljon hintavia liikkeitäkin. No ei jaksettu kauaa enää jullailla joten taas japanilaiseen syömään. Se oli todella hieno ja halapa. Keskellä ravintolaa oli keittiö jonka ympärillä pyöri hihna mistä sai ottaa lautasen missä oli ruokaa, ja se velotettiin lopussa lautasten värin ja määrän perusteella. No me ei kuitenkaan menty siihen hihnalle vaan otettiin pöytä ja tilattiin siihen. Ite söin lohi, tonnikala ja katkarapu sushia sekä porsaan lihaa. Ruoka oli oikeesti niin taivaallista että ei saatana. No siinä syötyämme lähettiin takasin kampukselle ja siellä oli jo suomi pojilla kekkerit käynnissä. Uutisissa oli ilmoitettu että taifuuni iskee Shanghaihin yön aikana ja mitä tekee suomalaiset, riipasee kännit. No ite oli vaan hengessä mukana, mut myöhään meni jutustellessa ja ihmisiin tutustuessa. Vettä satoi välissä todella paljon, mut se ei ketään haitannu.

 

19.9.2007

 

No edellinen ilta meni kuitenki niin myöhään ettei tullu kouluun lähettyä. No nkuin pitkään ja sit Hantin kans levytettiin. Päivä meni lepposesti ja vettä sateli koko ajan. Ei jaksettu lähtee mihinkään vaan tepistiin kampuksella. Päätettiin sit vetää jurrit ja tutustuu paikalliseen yö elämää. No ostin tuomolta pullon ruottalaista votkaa ja eiku paanalle. mntiin paikalliseen pubiin ja kaikki paukut oli 1ekappale. No Finlandiaa kehiin ja känni päälle. Kai sitä tuli joku saatanan hurmos ku viina on niin halpaa että kaikki veti ihan järkyttävät kännit. No lähettiin siitä vielä jollekki hienolle klubille taksille, mut vain osa porukasta selvis sinne. No klubille ei ollu mitään pääsy maksuu ja drinkit oli 2e kappale. Meno oli ihan sairaan hyvä, ja jengi joraili kunnolla. Eli meikän mesta + että koko illan dj raapi lättyjä ja meno oli kova. Klubi oli auki aamu 6 ja siit’ Hantin kans mäkkäriin aamupalalle. Yks meän porukasta sai paikallista vinoa pillu ja silleen. No me oltiin sit mäkkärissä ja ihan yhtäkkiä alko rähinä ryssien kans. ämmät soitti meille poskee ja me selitettiin että ollan hurreja. No siitä lähetiin sit kampukselle ja nukkumaan toosa klo.07.30….

 

20.9.2007

 

Päivälä ylös ku britit möykkäs…Vähän aikaa toivuttuani eilisestä lähettiin poikien kans shoppaileen. Semmonen kunnon piraatti markkinat. Tavaraa tarttu messiin ja kallein ostos oli ripcurlin huppari 6e. Sen lähtö oli 56e, eli ilmaa niin vitusti. No kävästiin japanilaisessa taas syömässä, ja voi pojat se on hyvää… No lähettiin kampukselle takas, ku meille tuli esitteleen ja kertoon mestoista suomalainen muija joka asuu täällä. No se oli aika lyhyt ttilaisuus. Ilta levyteltiin ja kävästiin mäkissä. Aamulla ois taas klo.8 kouluun…..

 

21.9.2007

 

Joo ei saatana tota mäkkäri ruokaa enää. Illalla ja aamulla oli paaki ihan sairaan sekasin. Aamulla menin kouluun ja mahassa oli semmonen mylly päällä et ois jopa sekottanu sementinki. No ei siinä muu auttanu ku pasalle koulun vessaan. Vetäsin kopin auki ja ei helevetti, ei ollu muuta ku reikä lattiassa. No asiaan perehtyneenä sitten tiesin et se on hulju mallin vessa. No ei auta, sit huomasin et vettä ei oo ollenkaan huljutusta varten. No hiffasin et hei tää onki paperilla, mut ei oo yhtään paperii. No onneks oon sen verran länkkäri, et piän aina repussa paperii. No ei muuta ku kyykkiin ja menoks. Ku tää oli pitäny pari kertaa toistaa niin kyllähän se otti jaloille. No koulu päivä oli onneks lyhyt, mut olo oli niin saatanan huono et en jaksanu lähtee poikien messiin isole feikki torille. Levyttelin kämpillä ja käväsin lähi korealaisessa syömässä. No illalla soittelin hantille ku olin menossa leffaan ja se aiko lähtee messiin. Matkalla nähtiin paikalliset jampat ja pirkot jorailemassa poski vasten poskea-tangoa. Aivan kaameeta se musa ja jengi vaan veti keskellä katua. Mikäs siinä jos tykkää.No eiku leffa lippuja ostaa. Ei saatu siis mitään aikaseks koska lipun myynnin muija vaan pudisteli päätä ku kyselin et mikäs pyörii, mitä maksaa ja milon alkaa. No yritettiin sit ilman lippua sisään, mut joku muori nappas hihasta kiinni et ei näin pojat. Samassa rakennuksessa oli joku paikallinen karaoke baari. Kuvittele suomalainen käräåke-esitys hullussa jurrissa, no siihen sit saatanan sekava kieli ja kimee ääni. Päätettiin ettei mennä tohon baariin enää. Niin ja oli siellä joku ihme halli missä oli aivan saatanasti tietokoneita. Paikalliset jullit pelas kuka mitäki pelas ja hauskaa niillä vissiin oli. No jatkettiin meän huudien kiertämistä. Hantti innostu matkalla kertoileen kinka ne oli aikasemmin kierrelly pimeitä pikku kujia, mistä ois saanu maksullista römppää. Oli kuulemma misut ollu ihan karseita, mut hei reikä se on rinkelilläki…. Löyettiin muuten absoluut vodkaa, mut o,5litraa makso 18e. eli niin kiskuri hintoja ku voi vaan olla.  No siinä aikamme lompsittua tultiin tohon kampukselle takas ja päätettiin mennä pötkölleen. Olo oli vieläki ihan perseestä ja keskityinki kamujen kans mesettää sinä iltana. Ilta meni siinä ja sit pötkölleen ku aamulla oli kierto ajelulle lähtö…