24.9.2007

 

No tänään koisattiin pitkään ja heräilin vasta puolen päivän maissa. Oltiin hantin kans suunniteltu et tänään lähetään semmoseen piraatti markkinan paikkaan missä kaikki paikalliset käy. No käytiin sit tuomolta hakeen sen osote ja eiku taksilla menoks. Otettiin koulun eestä taksi, jonka saa tosi helposti ja eiku paanalle. Mentiin semmosii pikkusia sivu kujia että nähtiin niinku vähän muutaki ku shanghain valot. Oikeesti, osa rakennuksista oli niinku suoraa pommin jäljiltä. Toinen puoli saatto talosta puuttuuu mut jengi asu siinä toisessa sit. Niin ja liikenne oli ihan kaaos. Siitä mistä mahtuu niin mennään. No päästiin kuitenki sinne minne haluttiin ja eikö suoraan tinkaileen. Saman tien ku mentii semmosen ostoskeskuksen näkösen rakennnuksen eteen alko meille hullu huutelu että kelloja, dvd:tä ja paitoja. No ei jaksettu välittää. No ekassa rakennuksessa joku alko seuraan meitä eikä siellä ollu meille oikein mitään. Ämmien rättejä suurimmaksi osaksi. No tää jäbä joka seuras meitä oli koko ajan et mitä me halutaan ja blaa blaa blaa. Se varmaan sais provikat jos ostas joltaki jotain. No mentiin sit toiseen taloon. Tää jäbä ei seurannu meitä. Ei vissiin ollu sen aluetta. KU oltiin menossa tuli semmonen kerjäläis pappa kepin ja kupin kans vinkuun rahaa. No ei annettu vaan käveltiin lujempaa. Pappa lähti perään eikä menny kauaa ku se heitti jo kepin pois ja alko juokseen perässä. Voi vittu on ne uskomattomia. No ku päästiin sinne toiseen taloon niin suoraan alakertaan mikä oli ihan täynnä kenkii. Vittu niitä oli niin paljon et koko Rollo ois voi ostaa sieltä kengät. No kaikkihan oli halpaa ja merkit taattua laatuja. Muutamia helmiäki löyettiin ku PAMA(puma), WIVANS(vans) Niin ja mun suosikki: Kengässä oli niken merkki, mut teksti oli RKAN. Ei vittu vois noo ees pikkusen yrittää. HAHHAHAHAHAH

No mukaan mule tarttu kello ja siisti huppari. No siinä aikamme palloiltua nälkä iski ja alko jo ahistaa. No eiku KFC:hen mätölle. Yks hhyypiö seuras meitä sinne ja ootti ulko puolella et oltiin syöty. Ku mätöt oli huivissa ne näki sen ja iski viereiseen pöytään ja alko heti tutun virren”MY friend… dvd…t-shirt… Ja sitä ataa. No eiku karkuun ja taksii mettästää et päässään kämpille. No taksin saanti osottautuikin paljon vaikeemmaksi ja nähtiin me siinä joku pikku kolariki. No kuitenki ei kämpille takasin paikallisen tommi mäkisen kyyissä. Se julli ei säästäny autoaan. No siinä sit pikku levyttelyy ja kävästiin sit pelaan futista. No ei oltu kauan ku ei ollu kunnon peli vehkeitä ja ilma oli niin saatanan hiostova.

 

No vielä sit päätettiin lähtee syömään yhteen hienoon japsi raflaan missä oltiin aikasemminki käyty. Pikku porukalla mentiin metroon ja sit sillä sinne. Paikka löyty äkkii ja eiku safkaa tilaan. Mentiin linjalle joka yörii siinä. Siitä saa ottaa ruokaa ja ne sit jälkeen päin laskuttaa. Tilattiin myös listaltaki lisää. No meän siinä eessä oli akvaario josta kokki vaan nappas havilla kalan ja alko valmistaan sitä. Eli takuu tuoretta. No kaikki sai mahat täyteen ja sit taks kämpille. Ilta meni muuten taas lepäillessä, paitti onnistuin taas saamaan öntön tukkoon. Vittu ku sylkäset sinne niin se on tukossa. Pitää kyllä kehitellä siihen joku saatanan taktiikka. Mut taas ollaan yhen kokemuksen viisaampii….